skip to Main Content

Totalløsning

Med mer enn 25 års erfaring med prosjektledelse, kan vi ta på oss å holde i «trådene» i ditt prosjekt, lite som stort.

Hos oss forholder du deg til dyktige prosjektledere, som følger hele oppussingsjobben. De koordinerer snekker, rørlegger, elektriker, murer, flislegger og interiørdesigner, slik at du kan være på jobben eller reise bort, mens alt står på.

Hytte på Lygnasæter

Vi har bygget oss hytte på Lygnasæter. For å få et godt resultat, både teknisk og økonomisk , er det viktig å finne gode leverandører og samarbeidspartnere. Hadeland flis & interiør. dekket dette på en fantastisk måte. Vi var i kontakt med flere flisfirmaer, men Hadeland flis skjønte omgående vårt behov, fikk priser vi var fornøyde med, skaffet flislegger osv. Alt ut fra en økonomisk ramme vi var meget fornøyd med. Vi kan gi de beste anbefalingene rundt å bruke Hadeland flis & interiør!

Mvh Kristin og Terje Fodstad

Drømmen ble til virkelighet

Jeg gikk inn i butikken for å sjekke ut Hadeland flis og interiør sitt utvalg og ble fanget av den mottagelsen jeg fikk. Frode kom med flotte forslag som jeg til slutt bestemte meg for, at slik vil jeg ha det. Drømmen ble til virkelighet, når flislegger Åge stilte til start, hvilken mann! Kan ikke berømme duoen nok og vil aldri kunne kjøpe fliser andre plasser, når jeg vet at Frode og Åge er tilgjengelige. Anbefales på det sterkeste.

Arve Elvebach, rehabilitering av bad

Topp service!

Vi har fått helt topp service, ikke noe å sette fingeren på. I butikken fikk vi bra hjelp av Frode, og montøren var svært effektiv. Kjøkkenet er vi veldig fornøyd med!

Øyvind Dammen, kjøpt Nybo kjøkken

Referanseprosjekter

Back To Top